Tikar och hanar

Bichavas Dafne, Dafne är dotter till Katinka från Velvet Story och Hershey från O'Brisans . Hon är född 2012 och är ett litet yrväder. Hon är mamma till två kullar. Dafne är Champion i många länder.

Bichavas Ebony, Ebony är född 2013 och dotter till Bichavas Bianca och Hershey. Hon är italiensk champion Hon har ett ljuvligt temperament och har varit en fantastisk mamma till sina valpar.

O'Brisans Xtra Just Too Sexy, Justus är född 2012. Han är en liten hane. Justus är pappa till jättefina valpar. Han är Champion i fler länder.

Heartbreaker Hampus Star of Havanna är född 2015. Även Hampus är utställd med fina resultat. Han fortsätter sin utställningskarriär. Han har fått 6 CAC och 3 CACIB

Velvet Story Ruby Bianca, Ruby är född 2016. En helt underbar liten tjej som redan visat franförretna i utställningsringen.

Bichavas Feodora, Amanda, är född 2014 och en liten skönhet. Även hon utställd med CAC och Cacib. Amanda bor i Skåne och vi har bibehållen avelrätt på henne.

Det här är Flora. Hon är kullsyster till Ruby. Vi har bibehållen avelrätt på henne. Hon ägs avbVirginia och Vivianne Maxelius .

Maja född augusti 19. Mamma är Ruby och pappa Malte. Hon är en smart underbar tik.

Vidari You Will Rock Rasmus en riktigt stilig italienare med Katinka i stamtavlan. Rasmus har fått två fina kullar och vi hoppas snart på en tredje