Gästbok

Vi blir så glada för en hälsning här, men vill ni att vi ska se vadni skriver så fort som möjligt, är det bättre att ni skickar ett mail.till lena.thelin.bichavas@gmail.com
Skrivet av Kerstin Sturesson, den 21. nov, 2018
Hej!
Jag var inne på din hemsida och ser att det står att det ev finns en valp att boka.
Min fråga är då: Är det en tik? Och vad kostar den. Kerstin
E-post:
Skrivet av Ib Back, den 30. apr, 2018
Hej. Jeg skriver til jer angående om der er flere hvalpe. (tæve) vi bor i Danmark ve Køge. I ejet hus med stor have som er lukket med hegn. I må også godt skrive hvad priser er. Med venlig hilsen Ib og Birgit Back
E-post:
Skrivet av Lizette Rolén, den 15. apr, 2018
Hej vår senaste bishon Yatzi dog för tre år sedan och tänkte kanske inte skaffa någon ny men har börjat ångra oss! Vi har två katter samt villa och mycket tid samt promenader utlovas, kanske finns någon hund fram i sommar som behöver ett bra hem, tänk på oss då.
E-post:
Skrivet av Veronica, den 26. mar, 2018
Hejsan,
Vi är en familj som gärna vill komma i kontakt med er då vi vill ha en till familjemedlem bestående av en Bichon. Helt under våren/sommaren 2018. Tid och massor av kärlek utlovas och vi längtar så enormt mycket. Hör gärna av er.

Vänlig hälsningar,
Veronica med familj
E-post:
Skrivet av Anette Sköld Ekberg, den 11. mar, 2018
Hej,
vi önskar komma i kontakt med Er då vi planerar för att skaffa en bichon havanaise, och helst under våren.

Mvh Anette Sköld Ekberg och Michaela Ekberg
E-post:
Skrivet av Paola Ågren, den 6. mar, 2018
Hej,
Jag vill gärna komma i kontakt med er då jag är intresserad av en valp. Maila mig gärna så berättar jag mer om mig själv :)
Trevlig kväll!
Hälsningar,
Paola
E-post:
Skrivet av Jenny Cameron, den 20. feb, 2018
Hej!
Skulle vilja bli kontaktad ang valp till våren/ Med vänlig hälsning, Jenny Cameron
E-post:
Skrivet av Daniel Gustafsson, den 13. feb, 2018
Hej.

Ser att många är intresserade så jag vet att jag kanske skriver i sista stund men jag är också intresserad att skaffa mig en hane av rasen Bichon Havanais.

Hade dock gärna pratat innan så kontakta mig gärna så kan jag ge er mitt telefonnummer.
E-post:
Skrivet av Maria Tefera Lundblad , den 11. feb, 2018
Hej! Jag, min man och våra 3 pojkar vill jätte gärna ha en liten Bichon havanais hane nu till vår/sommar. Vi har pratat om detta i ca 2 år och nu känner vi att det är dags. Vi har kommit fram till att denna ras passar oss väldigt bra.

Mvh Maria med familj
E-post:
Skrivet av Fredrika Toyler, den 7. feb, 2018
Hej!
Jag och min sambo har under en lång period velat skaffa oss en Bichon Havanais som vi kan ta med på alla våra äventyr. Vi skulle gärna berätta mer om oss via mail.

Hoppas vi hör ifrån er.
Vänligaste hälsningar,
Axel och FredrikaE-post:
Skrivet av Camilla Lindén, den 5. feb, 2018
Hej!
Vi har planer på att utöka vår familj med en valp till våren. Vi har nu bestämt oss för att skaffa en Havanais Bichon. Vi såg på er fina hemsida att ni väntar valpar i februari. Nu undrar vi hur vi skall gå till väga om vi vill köpa en hund från er kennel?

Med vänlig hälsning

Camilla och Magnus
E-post:
Skrivet av Margita och Thomas Arvidsson, den 3. feb, 2018
Hej
Vi är intresserade av att köpa en valp. Hör gärna av er på mailadressen så berättar vi vilka vi är.
E-post:
Skrivet av Marie Vikehult, den 16. jan, 2018
Hej!

Mailadressen fungerade inte så jag skickar här istället.

Vi är en familj på fyra, pappa Johan, mamma Marie och våra två barn Samuel 13 år och Linnéa 12 år. Vi har länge funderat på att utöka vår familj med en hund. Vi har tittat runt lite på olika raser och kommit fram till att vi vill ha en Bichon Havanais Nu har vi bestämt oss för att köpa en hund sen vår/tidig sommar. Vi undrar nu om ni har några planer för valpar då?

Hoppas höra från er!

Med vänlig hälsning

Johan och Marie
E-post:
Skrivet av Minna Karlsson, den 6. jan, 2018
Hej! Jag och maken har under flera års tid talat om att skaffa oss en hund. Men då vi båda tjänstgjorde heltid ansåg vi att det var lämpligt. Nu när jag är pensionär vill jag gärna ha en bichon valp, helst en ljus tik. Vi bor i Stockholm och vistas mycket i Flen där vi har ett stort hus. Är era kommande valpar tingade? Jag är väldigt tacksam för besked om vad som gäller vid köp av valp hos er. Med vänlig hälsning Minna
E-post:
Skrivet av Annika Hallgren, den 12. aug, 2017
Hej! Vi är en familj som har tagit beslut på att skaffa en Bichon Havanais tik till våren /sommar 2018!! Hur fungerar det på er kennel? Vore glad och tacksam för lite info via mail!!! Med vänlig hälsning,
Annika Hallgren
E-post: